Servis Jelić doo

Opći uvjeti

Informacije o trgovačkom društvu
Servis Jelić d.o.o.
Franje Tuđmana 43 -Grubine
Kamenmost 21262

Web adresa: www.servis-jelic.hr

Adresa elektroničke pošte
info@servis-jelic.hr
ivan@servis-jelic.hr

Info telefon
Tel:  +387 63 478 886

Žiro račun
HR5823600001102819486 ZAGREBAČKA BANKA
IBAN: HR5823600001102819486

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice www.servis-jelic.com, korištenjem internetske stranice krajnji korisnici iskazuju da se slažu s općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice www.servis-jelic.com u skladu s njima. Krajnji korisnik može preuzeti sav materijal koji se nalazi u download zoni i koristiti ga za vlastite potrebe.

Cijene
Cijene su izražene u HRK

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Akcije
Servis Jelić d.o.o. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Reklamacije
U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.