Servis Jelić doo

D.V. FOAM-A-COIL™ 2L

270,00 KN

D.V. FOAM-A-COIL™ 2L
35.84 *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla10104
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
-10% za gotovinsko plaćanje
D.V. FOAM-A-COIL™  je biorazgradivo bezkiselinsko pjeneće sredstvo za čišćenje  isparivača, zrakom hlađenih kondenzatora, zračnih filtera, i mehaničkih dijelova klima uređaja. Trenutačno odstranjuje nečistoću, ulje, masnoću i prašinu. Snažna emulzirajuća, površinski aktivna pjena odvaja masnoću i prljavštinu sa svih inače nepristupačnih površina.

D.V. FOAM-A-COIL™ nije štetan po zdravlje ljudu i biološki je razgradiv. Sadrži nekorozivne kemikalije i ako se rabi u skladu s uputama neškodljiv je za sve metale, uključujući aluminij.

KARAKTERISTIKE:

   Stvara pjenu koja prodire u okorjelu masnoću, katran i prljavštinu
   Rastvara prljavštinu tako da se mogu isprati vodom
   Kod čišćenja isparivača ispiranje nije potrebno
   Biološki je razgradiv
   Ne sadrži kiseline, može se rabiti u zatvorenom i otvorenom prostoru
   Ne oštećuje bakar ni aluminij
   Radi ekonomične uporabe razrjeđuje se s vodom
   Dostupan u pakovanju od 5 lit i 2 lit

PODRUČJA PRIMJENE:

D.V. FOAM-A-COIL™  može se nanositi na površine od aluminija, bakra, nerđajućeg čelika i na obojene perive površine. Predviđen je za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora, filtera od vlakana i metalnih mrežastih filtera, te drugih metalnih površina na kojima se ne smiju rabiti kiseline.

UPUTE ZA UPOTREBU:

KORAK 1.

Odgovarajuće razrjeđenje u vodi i napravljena pjena ključ su za djelotvornu i ekonomičnu uporabu. Kod jakih zaprljanja razrijedite s vodom u omjeru 1 : 4 ili 1 : 5. Za program kontinuiranog održavanja razrijedite s vodom u omjeru 1 : 6 ili 1 : 10.

·  Dobro protresite ili promiješajte prije uporabe.

·  Pomoću niskotlačnog raspršivača mehanički napravite pjenu i nanesite je na spirale. U slučaju jake ili skorene prljavštine prije nanošenja koristite četku radi bržeg prodiranja.

·  Ostavite da djeluje 5 do 10 minuta. Nakon toga isperite vodom

·  Kod isparivača ispiranje nije potrebno, pod uvjetom da sustav normalno radi, jer će se sva pjena i prljavština isprati kondenzatom i linijom odvodnje izvesti van uređaja. POMOĆU NISKOTLAČNOG RASPRŠIVAČA OMOGUĆIT STVARANJE PJENE!

NAPOMENA:

Kod obojenih ili voskom premazanih površina FOAM-A-COIL™ treba odmah isprati vodom da ne bi došlo do odstranjivanja voska ili izbljeđivanja boje.
Rasprodan

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju