Servis Jelić doo

CLEAN N SAFE 5l

CLEAN N SAFE 5l
73.00 *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla101013
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
-10% za gotovinsko plaćanje
CLEAN-N-SAFE™ je bezkiselinsko, nenagrizajuće sredstvo za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora. Efikasno čisti i uklanja nečistoću i masnoću sa isparivača i kondenzatora klima i rashladnih uređaja. Sigurno je za upotrebu i ekološki prihvatljivo. Biorazgradivo je i predstavlja vrlo malu opasnost za životinje, biljni i vodeni svijet. Za razliku od drugih jakih kiselinskih i lužnatih sredstava, ovaj visoko učinkovit proizvod neće kemijski oštetiti lamele, okolne metale, pokrovne materijale, HVAC ili drugu opremu.

PODRUČJA PRIMJENE:

CLEAN-N-SAFE™ je dizajniran za upotrebu s niskotlačnim i visokotlačnim raspršivačima za čišćenje isparivača i zrakom hlađenih kondenzatora. Za čišćenje zrakom hlađenih kondenzatora može se koristiti kao koncentrat ili razrijeđen s vodom, ovisno o stupnju kontaminacije i potrebnoj brzini čišćenja. Razrijeđen sa vodom koristi se za čišćenje spirala isparivača. Primjenjiv je iznad temperature smrzavanja na suhim ili vlažnim izmjenjivačima u zatvorenom i otvorenom prostoru. Nije potrebno čekati između upotrebe i/ili ispiranja.

UPUTE ZA UPOTREBU:
KORAK 1. - KONCENTRAT:
1. Ako je sredstvo zamrznuto potrebno ga je odmrznuti i prije upotrebe protresti. Čišćenje treba obaviti iznad temperature smrzavanja. 2. Prije čišćenja zrakom hlađenih kondenzatora potrebno je isključiti sustav. Kod čišćenja isparivača sustav može ostati uključen. U malim prostorima isključiti sve zapaljive izvore i osigurati adekvatnu ventilaciju. 3. Za čišćenje jako prljavih zrakom hlađenih kondenzatora koristiti koncentriran Clean-n-Safe ili razrijeđen sa čistom vodom u omjeru 1:1. Za manja zaprljanja razrijediti sa vodom u omjeru 1:3.

KORAK 2. - AEROSOL
1. Za čišćenja kondenzatora isključiti sistem prije upotrebe. Kod isparivača čišćenje se može obaviti i kad je sistem uključen. 2. Postaviti karton iza isparivača kako bi se uhvatila nečistoća i masnoća. 3. Nositi zaštitu za oči. Držati bocu uspravno i raspršiti po površini sa male udaljenosti. Početi nanosit sa vrha od jedne do druge strane sve do dna
Rasprodan

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju